Numele meu este Daniel Toader si sunt fotograf nunta.

Aceasta este pagina de prezentare a serviciilor fotografice in limba romana.

Fotografie de nunta, ce ofer si care sunt preturile? Ofer un singur tip de "pachet" ce include prezenta mea ca fotograf pe toata durata nuntii, fara limita de timp, livrarea fotografiilor facandu-se in termen de 60 zile calendaristice. Optional ofer sedinte foto inainte sau dupa nunta si desigur albume de nunta tiparite de cea mai mare calitate.

Pentru lista completa de preturi trimite-mi un mesaj impreuna cu cateva detalii despre nunta, locul unde se va desfasura si nu in ultimul rand cateva cuvinte despre voi doi.

Livrez aproximativ 800 de fotografii pentru un eveniment, toate editate in aceeasi maniera.

Data nuntii poate fi rezervata doar dupa plata unui avans si semnarea unui contract. In cazul in care sunteti departe si nu ne putem intalnim semnarea contractului se poate face si online.

Pot sa va recomand un videograf cu care am colaborat si care impresioneaza. Am experienta de 6 ani iar cea mai mare parte a nuntilor mele sunt in Bucuresti si Focsani. Sunt disponibil si pentru nunti in alte orase din Romania apropiate de sufletul meu precum Sibiu, Brasov si Cluj Napoca.

Cateva cuvinte despre mine. Imi place sa fac sport, practic culturismul si alerg de 3 ori pe saptamana pana la epuizare.

Sunt webmaster la website-ul afacerii familiei EMA | flori pentru evenimente si am inceput de curand sa scriu mai mult, aici pe site.

Profilul meu de fotograf nunta. Ziua nuntii este lasata sa curga natural, pun accent pe spontaneitate. Fotografie documentara cu accente artistice.

Daniel Toader
Menu